024-_MG_6422_web
025-_MG_6458_web
039-_MG_6461_web
026-_MG_6428_web
029-_MG_6438_web
028-_MG_6436_web
041-_MG_6473_web
019-_MG_6402_web
003-_MG_6350_web
004-_MG_6358_web
002-_MG_6347_web
015-_MG_6389_web
005-_MG_6362_web
011-_MG_6396_web
006-_MG_6366_web
012-_MG_6380_web
014-_MG_6383_web
017-_MG_6384_web
050-_MG_6332_web
046-_MG_6284_web
044-_MG_6274_web
051-_MG_6306_web
047-_MG_6294_web
049-_MG_6330_web
048-_MG_6295_web
054-_MG_6318_web
053-_MG_6308_web
052-_MG_6302_web
055-_MG_6322_web
056-_MG_6324_web
062-_MG_6496_web
064-_MG_6504_web
063-_MG_6502_web
065-_MG_6511_web
042-_MG_6476_web
059-_MG_6493_web
066-_MG_6514_web
067-_MG_6530_web
068-_MG_6538_web
058-_MG_6491_web

Phtography: Gadi Ben Yosef

115sqm Apartment in Tel Aviv, Tel Aviv

Full Renovation

A fabulous family of 5

The brief:  Bringing a North American aesthetic of warmth and elegance to an apartment, typical of the suburbs of Tel Aviv
 
The challenge facing us, were the many rounded walls unable to support any furniture and taking up luxurious storage space in each room.  The walls came down and we started again. 

Together we planned the layout of this apartment meticulously to allow for the perfect flow of space and function to travel side by side. The angular spaces were there to be embraced and we used them to our advantage.

Through the back and forth of open conversation and a free and easy collaboration, we found the balance. The design came through and evolved very naturally with a mutual appreciation of each others aesthetic.