Phtography: Home Owner

Residential House in Raanana

160sqm of interior space over 2 floors were completely revamped to allow for an entirely new look and feel for this family of five to live in their dream home in Raanana. 

The kitchen was ripped out and made new to allow more light to come through and also to make much better use of the space. By adding a functional island, a variety of seating options were made available for both the family and their frequent visitors. 

New floors combing both large concrete look tiles and wood in the upper level as well as the staircase, gives a modern air whilst keeping the feeling inside 'homely'.

 

Each bathroom layout was completely re-designed to accommodate the houses' new residents using materials matching the overall design scheme of the project.