New Kitchen
Open shelving in kitchen
DSC_8551
Kitchen and chalk wall
Brick wall background to dining area
Dining area lighting
Modern concrete lighting
Modern Shelving unit
Bedroom sidetable
TV unit
IMG_1216
Living space
Family Bathroom unit
Family bathroom
Master Bedroom
En-Suite Shower room
Guest bathroom
New doors in corrdior
Kids Storage unit
Before
Family apartment - Tel Baruch

A family garden apartment received a complete facelift turning it from a standard project build to something with a modern industrial vibe.

The use of contrasting materials in each space gave way for fun use of materials, lighting and soft furnishings in each space. 

The kitchen combined white with concrete look work surface and wooden shelves  keeping the feel raw and natural so that any use of colour would stand out. The dining area was created against a backdrop of a brick wall with a brass light element as a standout centre piece. 

The materials of concrete, wood and brass touches were kept in play throughout the apartment giving it a modern vibe for a young family. 

Apartment size: 120 sqm 

Location: Tel Baruch